Spring til indhold

Kurser og inspiration

Jeg har deltaget i nogle kurser og workshops for at få bedre indsigt i den digitale verden.

Opdatering 2022: Peter er desværre stoppet med at undervise pga tidspress, men har kan stadig træffes på diverse messer, typisk på digitaltog.dk standen.

Fælles for dem alle er at formidleren er Peter J. og han er en rigtig god formidler. Jeg vil anbefale at du deltager på disse kurser og webinarer hvis du vil lære om digitalt modeltog og hvis du vil møde andre interesserede. Nogle kurser holdes som klasseundervisning (jeg fandt dem hos AOF i Greve) og Webinarerne holder Peter direkte.

Peter er bla. at finde på denne hjemmesiden www,digitaltog.dk og her kan I også finde links til både kurser og webinarer. Jeg bruger den ofte som opslagsværk

Det jeg lærte på de 2 første kurser betød at jeg kunne se at mit igangværende byggeri ikke var optimalt så jeg gik hjem, skilte det hele ad og begyndte forfra. Dette websted beskriver (på nær arkivet) hvordan det går med det 🙂

AOF Greve

Inspiration fra andre

Jeg har fået meget inspiration via det store internet så det er umuligt at nævne alle. Herunder har jeg nævnt et par stykker hvorfra jeg har (næsten) direkte kopieret noget (tips og triks eller layout/diorama). Nogle har også hjulpet mig direkte.

Kælderkøbing (krogsgårdsmodelbane): Krogsgaardsmodelbane | Modelbane for tog entusiaster – Hvad han kan og gerne vil dele med andre er helt fantastisk.

Facebook gruppen Sporplan Til Modelbane, her er en del inspiration og mange hjælpsomme medlemmer, hvis du skal have hjælp til en sporplan.