Spring til indhold

Kina Handel

AliExpress

Jeg har tidligere købt en del småting hjem fra Kina, men det satte PostNord og EU regler en stopper for. Jeg hørte for et stykke tid siden om en hjemmeside der hedder AliExpress, der tilsyneladende har løst en del af problemet. De har deres egen leveringsservice og de opkræver VAT (moms) når man betaler.

Priserne er som tidligere KINA priser. Jeg placerede 2 ordrer fra 2 forskellige butikker og efter 3 uger var varerne hos mig. Ingen yderligere opkrævninger for håndtering, told osv.

Sjovt nok var det eneste der IKKE fungerede den danske del af leverancen: Postnord holdt uden for min dør mens jeg var hjemme (jeg så lige bagenden af bilen da de kørte videre), men alligevel kom der en seddel i postkassen om at jeg ikke var hjemme, så jeg måtte en tur på posthuset dagen efter. Man gider ikke en gang brokke sig mere, så jeg var glad da jeg dagen efter kunne hente mine varer i Brugsen.

Jeg er på ingen måde involveret i AliExpress og kan kun udtale mig om egen erfaring. Jeg modtager heller ikke nogen form for vederlag fra samme.

Sidst opdateret 19. oktober 2021