Spring til indhold

Om mig

Hej og velkommen.

Jeg hedder Christian er 69 år gammel (i 2021) og pensioneret IT-mand.

Jeg har interesseret mig for modeltog siden jeg fik min første märklin bane som 10 årig i 1962. Den første begyndelse var svær, bla. fordi vi boede i København i en lejlighed kun med jævnstrøm (ja det fandtes stadig i 1962) så jeg måtte enten på besøg hos familie med strømmen i orden eller skubbe uden lokomotiv. Siden flyttede vi til Skovlunde og her byggede jeg min første bane der var en ‘klappe op og ned’ ting på væggen. Desværre har jeg ikke nogen foto fra den tid.

Så blev der en pause fordi det hele blev ødelagt 🙁 I 1974 startede jeg igen, denne gang med størrelse N, men det blev ikke helt rigtigt til noget pga job og andre gøremål, så det hele blev pakket i kasser og gemt væk. Senere i starten af 20’erne startede jeg så småt igen, men nu trykkede alderen så jeg kunne ikke rigtigt se og håndtere småtteriet, igen blev det forvist til kasserne. I arkivet har jeg samlet lidt billeder fra min tid med skala N.

I 2018 kan jeg skimte pensionsalderen i den nærmeste fremtid og får lyst til at finde det hele frem, men det er stadig for småt så jeg måtte den tunge vej til Gentofte og sælge det hele. Værdien blev investeret i et Märklin DIgital startsæt og så var jeg solgt og i gang igen! Jeg skal lære alt igen fra bunden mere eller mindre og jeg er nu på bane nr 3, de to første blev skrottet fordi de blev ramt af alle mine begynder fejl.

Her på dette websted vil jeg gerne dele min oplevelse med min tog hobby og til det formål har jeg opfundet en fiktiv stations by til at arbejde med.

Jeg håber at webstedet kan være inspirerende for andre. En sideeffekt er at jeg også får øvet mig i at lave hjemmeside. Har du noge gode ider til mig eller blot noget feedback så brug endelig min kontaktside.

Hilsen

Christian Odder

´Borgmester´ i Ganstrup Stationsby og redaktør på GanstrupBanen.dk

Sidst opdateret 17. oktoner 2021