Spring til indhold

CS3 Manglende opdateringer

Jeg har i længere tid ikke kunne forstå hvorfor min CS3 ikke blev automatisk opdateret, især fordi jeg var sikker på at den var tilsluttet korrekt til netværket . Det gik jo fint med at tilslutte min mac og min ipad. Så kom jeg i tanke om at jeg jo havde valgt en fast IP adresse og i den forbindelse har jeg måske lavet en fejl. Det var lige det!

Man skal huske at indstille router og DNS adresse korrekt.

Herunder en lille billede serie omkring fejlsøgning, fejlretning og efterfølgende opdatering.

*** HUSK NU AT TAGE BACKUP INDEN DU GÅR IGANG !! **

IP opsætningen på CS3 før jeg gik i gang – bemærk den mærkelige Router, det betyder at cs3 ikke kan ‘se’ internettet. Bemærk også den grønne prik der siger at CS3 er fuldt opdateret, det er jeg sikker på IKKE er korrekt.
Her er opsætningen af IP på min Mac – her er routeren korrekt og mac kan bruge internettet.
Her er CS3 efter tilretningen af router adressen – BEMÆRK den røde prik under billedet af CS3 – Der venter nu opdateringer – Du skal genstarte CS3 når du har rettet IP konfiguration før det virker.
Og så er det bare at gå i gang – HUSK NU AT TAGE BACKUP FØRST – Der køres en del forløb, der er jo 10 opdateringer, og det er nødvendigt at trykke ‘start’ et par gang under vejs. CS3 genstarter også et par gange. Det tager lidt tid, men SLUK ENDELIG IKKE hvis du bliver utålmodig. Mine 10 opdaeringer varede ca 30 minutter. Tilsidst kan du kontrollere at der ikke er flere røde prikker. Undervejs fik jeg en melding om at jeg ikke havde noge SD Kort, det er rigtigt det har jeg heller ikke. Jeg må finde ud af hvorfor jeg får denne melding.

Endelig en fuldt opdatert CS3, nu kan jeg starte med at se hvad spændende nyt der er kommet. Og det bedste: CS3 beholdt min opsætninger undervejs !

Her er en link til nyeste CS3 manual: http://streaming.maerklin.de/public-media/anleitungen/CS3_Manual_EN_final-lo.pdf

Og her er frigivelsespapier om opdaeringen (hvad den indeholder): https://www.maerklin.de/fileadmin/media/service/cs3/20201110-update2-2_info-01-en.pdf

Side opdateret 9. januar 2021